top of page

Digitalt møte 29. aprilCampustinget i Harstad gjennomfører konstituerende møte onsdag 29. april kl. 15:00 - 16:30 via Zoom. Vi rakk akkurat akkurat å gjennomføre valget før samfunnet ble stengt ned som et tiltak for å bekjempe korona-smitte og 11 kandidater utgjør nå det nye CTiH. På møtet skal vi velge leder, nestleder og hovedtillitsvalgt. Det er disse som utgjør arbeidsutvalget (AU).


Møtene til Campustinget er i utgangspunktet åpne for alle studenter som observatører. Ønsker du å delta på møtet, send en mail til ctih@uit.noAlle valgte medlemmer er innkalt, samt avtroppende leder Jørgen Arntzen. Hovedmålet med dette møtet er å gi de nye medlemmene en introduksjon til Campustinget, samt å få valgt AU. I utgangspunktet skulle CTiH også ha valgt rådgiverstillinger ref. vedtektene, men dette har vi valgt å utsette til møtet i mai.


Campustinget i Harstad 2020/2021 består av Rune Witon Olsen, Sinthuja Rohini Sriharan, Valerian Lehmann Penzo, Tord Aslak Kristensson Hillestad, Marte Rolfsnes Bjørkheim, Siv Sjalotte Slettbakk og Lisa Moe Belsvik. Varamedlemmer er Oliwia Marcela Bakos, Arne Solheim Paulsen, Daniel Fjelltveit og Remy Andre Melsæther Lagasse.

Comments


bottom of page