top of page

Velkommen til nytt studieår!

Campustinget i Harstad ønsker nye og eksisterende studenter velkommen til nytt semester! Vi har forventninger til et studieår uten de store koronarestriksjonene, sånn at vi igjen kan ha fysisk undervisning, sosiale aktiviteter og et levende campus her på UiT Harstad. Her kan du lese mer om semesterstart.Oppstarten er fadderordningen for UiT Campus Harstad. Mange erfarne studenter har meldt seg som faddere, og sammen med Oppstyret som planlegger program og setter sammen faddergrupper, gleder de seg til å ønske nye studenter velkommen til universitetet. Er du ny student anbefales det å melde deg som fadderbarn for en kickstart på nytt semester.


Semesterstart er tirsdag 10. august. Du skal ha fått velkomstbrev fra ditt studium som sier hvor og når du skal møte. Merk at det er obligatorisk oppmøte for noen studier, og at du bør ta kontakt med studieveileder om du ikke kan møte denne datoen. Er du ny student, har UiT laget oversikt over alt du trenger å vite på nettsiden uit.no/studiestart. Her finner du masse nyttig informasjon om alt fra timeplan, pensum og viktige verktøy.


Onsdag 11. august kl. 12 inviterer rektor til offisiell åpning av studieåret i Harstad kulturhus. På programmet står kulturelle innslag, velkomsthilsninger og velvalgte ord til studentene. Etterpå blir det mingling til enkel bevertning på UiT. Det er egen påmelding til dette arrangementet, og lenke finner du her.


Velkommen til nytt semester!Commentaires


bottom of page