top of page

Bli kjent med Arbeidsutvalget (AU)

Oppdatert: 10. aug. 2021

Arbeidsutvalget til Campustinget i Harstad består av leder Rune Witon Olsen, nestleder Arne Solheim Paulsen og hovedtillitsvalgt Stine Helen Rosenkranz.


Nytt Campusting for studieåret 2021/2022 ble valgt i mars. Tre av medlemmene utgjør arbeidsutvalget (AU) og har påtatt seg et ekstra ansvar for studentdemokratiet ved Campus Harstad. Arbeidsutvalget har kontorplass rett ved hovedinngangen til UiT i Havnegata 5.


Leder for Campustinget er Rune Witon Olsen. Han er inne i sitt andre år som leder for Campustinget. Han har studert vernepleie og spesialpedagogikk, og starter denne høsten på økonomi og administrasjon.

Rune kan kontaktes på e-post leder.ctih@uit.no


Nestleder Arne Solheim Paulsen studerer økonomi- og administrasjon og har et års erfaring som medlem i Campustinget. Han er i tillegg leder for Harstadstudentenes idrettslag - HSI.

Arne treffer du på e-post nestleder.ctih@uit.no


Hovedtillitsvalgt er Stine Helen Rosenkranz. Hun studerer sykepleie og er nyvalgt inn i Campustinget. Stine er i tillegg leder og fadderansvarlig for Oppstarten - Fadderordningen ved UiT Harstad i 2021. Stine treffer du på e-post hovedtillitsvalgt@uit.no

Comentarios


bottom of page