top of page

Hvorfor være engasjert student?

Oppdatert: 12. feb. 2019

Fristen for å stille til valg er 19. februar - still i dag!

Arbeidsutvalget 2018 - 2019. Fv. Jørgen Arntzen (nestleder), Camilla Fors Falkeng (hovedtillitsvalgt), Even Aronsen (leder).

Nå nærmer det seg valg for nytt campusting og nye campusrepresentanter til studentparlamentet. Campustinget er det øverste talerøret til studenter ved UiT Campus Harstad. Det er her viktige avgjørelser som kan påvirke din studenthverdag blir tatt. Her bestemmes hvilke saker som skal løftes opp og prioriteres, hvilke standpunkter studentene i Harstad skal ta i ulike saker og så videre.


For studenter som engasjerer seg for sine medstudenter er en uvurderlig ressurs.

Eksempelvis var det campustinget som kjempet for at vi skulle få studentkjøkken, og til mange sultne studenters glede ble det mulig å lage seg varm medbrakt mat og koke egen kaffe der. Vi har også vært med i prosessen for campusutviklingsplanen, som vil være med å definere fremtiden til campus i tiår fremover. Og det er i slike saker at akkurat DIN stemme kan komme med og bli avgjørende.


For studenter som engasjerer seg for sine medstudenter er en uvurderlig ressurs. Det er dessuten nødvendig for at studentene skal bli hørt at man tar til ordet. Derfor håper jeg at akkurat DU stiller til valg i år.


Leder av Campustinget Even Aronsen

Comments


bottom of page