top of page

Konstituering og strategisamling

Lørdag 27. mai ble de nyvalgte medlemmene i Campustinget i Harstad samlet til strategisamling og konstituering.

Nyvalgt leder Robin takker avtroppende leder Rune for innsatsen

Strategisamlingen ble innledet med en gjennomgang av status på saker Campustinget har arbeidet med. Det ble gitt en innføring i styringsdokumenter for arbeidet, samt en kort introduksjon til Studentparlamentet som Campustinget arbeider tett med.


Organisasjonskonsulent Tone ledet medlemmene gjennom en effektiv strategiprosess hvor formålet var å generere idéer og forslag til tiltak, strategier, kampsaker og satsninger i den neste perioden. Det ble også tid til å se litt nærmere på aktivitetsplanen for høsten. Idémyldringen genererte mange gode forslag til satsninger på alt fra læringsmiljø, til studentforeninger og studenthelse. Kartleggingen skal danne grunnlag for en strategi som skal vedtas til høsten.


Etter valget i mars var det knyttet stor spenning til konstitueringen. Her velger de nye medlemmene i Campustinget hvem som skal utgjøre arbeidsutvalget (AU) og fylle rådgiverposisjonene. Etter skriftlige avstemminger på leder- og nestledervervet, ble det klart at AU for studieåret 2023/2024 består av Robin Johansen (leder), Liis Indregaard (nestleder), Amanda Molvik (hovedtillitsvalg) og Vilde Hveem (vara). Til utdanningsrådgiver ble Odianne Hermansen valgt, mens Vilde Hveem fikk vervet som kommunikasjonsrådgiver.


Avslutningsvis ble avtroppende leder Rune Witon Olsen takket av. Han har vært en sentral ressurs i studentmiljøet gjennom flere år, og har hatt lederrollen i Campustinget i tre år. Han fortsetter som varamedlem og som representant for campus Harstad i Studentparlamentet.


bottom of page