top of page

Piateed til Harstad!Onsdag 9. oktober inviterer Campustinget og Studentsamskipnaden Campus Harstad til foredraget «TidsKlemmen» med Piateed for å markere Verdensdagen for psykisk helse. "Det er også viktig å huske at det å gi seg selv tid handler også om å ikke ta alt så seriøst. Det er i hvert fall det jeg sitter igjen med etter å ha tenkt mye over temaet!" Onsdag 9. oktober kl. 16:00 – 16:45 Store auditorium, UiT Campus Harstad

Påmelding: samskipnaden.no/billetter Arrangementet er gratis.

Maria Stavang, kjent som @piateed, har blitt et internettfenomen med over tohundretusen følgere på facebook og instagram. Her kommer hun med morsomme observasjoner og sterke samfunnskritiske meninger, blant annet med sitater som "Du er ikke plus size. Du ER. Og det er f**n meg godt nok." Hun ble kåret til årets youtuber og årets meningsbærer under Gullsnutten 2018, hvor juryen blant annet uttalte: «Hun har blitt en viktig stemme for unge mennesker, med humor og tydelige meninger om et mer raust samfunn». Maria er uten tvil en kommende stjerne som blir lagt merke til – bare i fjor gjestet hun programmer som Nytt på Nytt, P3-aksjonen, NRK Satirisk, Lørdagsrådet og Camp Senkveld.

Temaet for årets markering av Verdensdagen for psykisk helse er «Gi tid». Årets kampanje har som mål å oppfordre oss alle til å bruke tiden på å gjøre ting som er godt for den psykiske helsen. Tid er penger, sier vi. Men tid er også oppmerksomhet, å vise interesse, og det å være tilstede. En ting er sikkert: Tid er verdifullt, noe vi ikke kan sette en prislapp på. Mange opplever at de har for lite av den. I en tid der vi får input fra mange hold, er ekte oppmerksomhet den fineste gaven man kan få og gi. Derfor er det å gi av tiden sin noe av det fineste man kan gjøre. Har du råd til å la være – spør vi i årets kampanje.

コメント


bottom of page