top of page

TK23: Tillitsvalgt konferanse for studenter i Harstad!


Ole Markus, nestleder i NSO holder tale for studentene ved Harstad
Ole Markus, nestleder i NSO holder tale for studentene ved Harstad

Her er det du som student i Harstad trenger å vite om tillitsvalgt konferanse - TK23.


Jeg, sammen med engasjerte studenter i Harstad og ikke minst de ansatte har jobbet hardt for at årets Tillitsvalgt konferanse som går av stabelen 29 september, og vi gleder oss!


TK23 er andre gang vi arrangerer en hel helg med aktiviteter, læring og sosial moro for studenter som har tatt steget til å bli tillitsvalgte. Målet er at du skal sitte igjen med nyttige verktøy, et nettverk og være litt mer klok på hva rollen din går ut på. I tillegg legger vi opp til en sosial helg på Quality hotell i Harstad som er altfor nærme Plays bowling og minigolf til at vi kan la være å utfordre dere i en runde. Maten fikser vi, og trenger du overnatting mekker vi dette også.


Universiteter støtter opp under studentene i Harstad

I år har vi klart å få med UiT på laget, og nå kan vi endelig sette det helt nye kurset for kulltillitsvalgte på menyen (sammen med softismaskinen til Quality Hotell)


Dette betyr at i tillegg til å bli bedre kjent med hvordan campus Harstad fungerer, får vi:


🔍 Innsikt: Få en dypere forståelse av hvordan UiT fungerer fra innsiden. Dette er din unike sjanse til å lære hva som faktisk foregår bak kulissene.

📚 Kvalitetsforståelse: Vi vil gi deg en grundig innføring i UiTs kvalitetssystem for utdanning, slik at du vet hva du kan forvente og hvordan du kan bidra.

📏 Målemetoder: Forstå de kriteriene og indikatorene som brukes for å vurdere kvalitet i utdanningen. Dette gir deg et solid grunnlag for å diskutere forbedringer.

🗨️ Kommunikasjon: Få praktiske tips om hvordan du effektivt kan kommunisere med utdanningsledelsen og gi nyttige tilbakemeldinger som blir hørt.

🔔 Varsling: Vi vil gjennomgå varslingrutinene ved UiT, slik at du vet hvordan man rapporterer uregelmessigheter eller bekymringer på en trygg og ansvarlig måte.

🛠️ Tjenestetilbud: Få en fullstendig oversikt over tjenestene som samskipnaden tilbyr, fra boliger til helsetjenester.

👩‍⚖️ Studentombud: Lær mer om hvordan studentombudet kan assistere deg i saker der du trenger uavhengig støtte og rådgivning.

🤝 Nettverksbygging: Dette er en flott arena for å møte andre tillitsvalgte. Del erfaringer, lær av hverandre, og kanskje til og med initiere samarbeidsprosjekter.

🛠️ Verktøykasse: Vårt mål er at du skal gå fra konferansen med en verktøykasse fylt med praktiske ferdigheter og ressurser for å bli en enda mer effektiv tillitsvalgt.

Påvirkning: Få de verktøyene og kunnskapene du trenger for å virkelig gjøre en forskjell i studentmiljøet ved UiT.


Meld deg på skjemaet under innen 15 september, vi sees!


- Amanda, hovedtillitsvalgtComentários


bottom of page