top of page

Godt nytt studieår!

Campustinget i Harstad ønsker nye og eksisterende studenter velkommen til nytt semester! Høsten 2020 vil i stor grad preges av koronapandemien, smittevernstiltak og digitale løsninger både på undervisning og sosiale aktiviteter. Her kan du lese mer om semesterstart.


Oppstarten er fadderordningen for UiT Campus Harstad. De har lagt et flott program tilpasset koronarestriksjoner og gleder seg til å ønske nye studenter velkommen til universitetet. Meld deg som fadderbarn for å få en faddergruppe og delta på aktivitetene. Sjekk Oppstartens nettside for mer info.


Mandag 10. august kl. 14:00 inviterer UiT til rektors offisielle åpning av studieåret 2020. Dette skjer i storsalen på Harstad Kulturhus. Det blir en hyggelig velkomst for våre nye studenter i storsalen på Harstad kulturhus. På programmet står musikalske innslag, videohilsninger og velvalgte ord til studentene. Etterpå blir det mingling til enkel bevertning på UiT. Det er påmelding til dette arrangementet, og lenke finner du her.


Er du ny student, har UiT laget oversikt over alt du trenger å vite på nettsiden "Ny student". Her logger du inn med brukernavn og passord for å se din timeplan, emneoversikt, pensum og verktøy. På nettsiden "Semesterstart" finner du en flott sjekkliste for nye studenter med masse nyttig info.


Campustinget i Harstad arrangerer filmkveld under Oppstarten søndag 16. august kl. 19:00 i Harstad kino. Vi vil også være tilgjengelige for studenter på vårt kontor ved hovedinngangen til UiT, være synlige rundt om på Campus, og klare til å bistå studenter som trenger vår hjelp.


Når det gjelder koronaviruset, legger UiT opp til en blanding av fysisk og digital undervisning. Oppdatert informasjon for studenter om UiTs håndtering av koronaviruset ligger på uit.no/koronaComments


bottom of page